O nama

Vodič kroz procedure i propise u Crnoj Gori.

Ko smo mi?

Portal www.Asistent.Me je projekat Nevladine organizacije "Kulturni Centar" (broj rješenja: 05-UPI-006/13-4532).

Mi smo grupa entuzijasta: ekonomista, pravnika, računovođa, dobrih ljudi... koji su svjesni činjenice da komplikovana birokratija stvara veliku glavobolju svima.

Šta nam je cilj?

Sa idejom "budi dio rješenja a ne problema" željeli smo doprinjeti boljem razumijevanju crnogorskih propisa i procedura koje smo podržali sa velikom bazom obrazaca, ugovora i gotovo svim crnogorskim zakonima.

Baza predstavljenih procedura i dokumenata svakim danom se povećava i ažurira.

Uključite se!

Ovo nije lak posao te nam je svaka pomoć dobrodošla i više nego potrebna. Ukoliko ste zainteresovani da svojim kvalitetom, profesionalnim ili ličnim, na bilo koji način pomognete da ovaj portal bude jak oslonac svima koji žele što lakše ostvariti neko svoje pravo ili obavezu, možete nam se pridružiti i postati jedan od naših partnera, saradnika, prijatelja....


Pomognite da projekat ojačamo!

Asistent.Me je finansiran isključivo iz sredstava osnivača te nema značajnu komercijalnu dimeziju (jedni izvor prihoda je prodaja reklamnog prostora na portalu).

Ukoliko želite da nam pomogete da projekat učinimo još kvalitetnijim i svojom donacijom ili nekim vidom učešća ubrzate unaprijeđenje portala, možete nas kontaktirati na broj tel: + 382 68 744 445, na mejl: info@asistent.me ili donirati sredstva na žiro račun NVO "Kulturni Centar" br.: 525-573023 u Komercijalnoj Banci AD.


Odricanje od odgovornosti

Portal www.Asistent.Me je isključivo informativnog karaktera i ima cilj da korisnicima što više olakša snalaženje kroz komplikovan svijet procedura i propisa. Trudimo se biti ažurni i tačni te svakom korisniku biti od maksimalne pomoći, ali tu se naša odgovornost završava!

Nijedan autor, saradnik, pokrovitelj, donator, administrator ili bilo koja osoba povezana sa sajtom www.asistent.me ni na koji način ne može biti odgovorna za pojavu netačne informacije ili za štetu koju ste vi prouzrokovali korišćenjem sadržaja ili pozivanja na određenu informaciju sa sajta.

Informacije na ovom web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obavještavanja.

Asistent